Monday, 15 October 2012

Pengaruh UPIN & IPIN...

Dengar je lagu Upin Ipin terus anak aku tak tentu arah... Biasanya kalau buka Upin Ipin, Thaqif akan mengadap dengan kusyuk... Bila iklan jer terus menjerit... Nasib baik rumah kami ada PVR so memang cerita Upin Ipin jer penuh dalam memori rekoder tu... Kalau iklan kami akan cepatkan... Kekadang tu macam2 perangai Thaqif & antaranya senyum, gelak & siap tepuk tangan... Kekadang tu takut & nak katakan Thaqif dah hafal cite Upin Ipin tu... Tau je mana part gelak... Part takut... Sila layan wajah2 ceria Thaqif bila tengok cite Upin Ipin...










10 Julai 2012
Tengok tu macam2 aksi...
Mulut pun ternganga luas...
Di masa ini anak ibu berusia 1 tahun 4 bulan 3 hari...




31 Julai 2012
Tu dia buktinya begitu kuat pengaruh Upin Ipin...
Rasanya semua anak2 macam Thaqif kot...
Takpe yang penting anak ibu happy...
Uik dah besar dah budak comel ni 1 tahun 4 bulan & 24 hari ok!!!

Friday, 12 October 2012

Wajah2 ceria ketika bersama ibu & abah...

Lepas Thaqif setahun memang tak cukup masa nak update gambar... Rasanya kurang sangat gambar Thaqif selepas setahun... Kalau dulu setiap bulan pasti ada saja gambar Thaqif tapi sekarang ni ada yang ter 'miss'... Maafkan ibu & abah yer Thaqif... Tapi gambar Thaqif sangat banyak & kalau hantar cuci mesti RM ribu kot... Album anak ibu pun belum siap... Maklumlah ibu ada aktiviti pump jadi memang tak sempat nak edit... Maaf sayang ibu tetap akan buat cuma lewat sikit yer... Ok mari kita cuci mata dengan aksi comel anak ibu ni bila kami bawa kuar jalan2...

24 Jun 2012
Ketika ini anak ibu sudah 1 tahun 3 bulan & 17 hari...
Antara tempat makan yang ok untuk Thaqif...
Menjamu selera di Chicken Rice Shop...


28 Jun 2012
Still umur yang lebih kurang sama macam pic kat atas tu cuma lebih 4 hari jer...
Tengok tu sangat lasak okey!!!
Nak capai baby chair siap muka jerit2 lagi...
Kami keluar makan kat mamak SCP... 





15 Julai 2012
Breakfast kat mamak di Equine Park...
Nasi lemak & nasi beriani sedapppp....
Tengok tu Thaqif dengan muka yang sangat comel...
Hati ibu ni sentiasa berbunga bila tengok wajah syurga tu...
Kesayangan ibu ni dah 1 tahun 4 bulan & 8 hari...





15 Julai 2012
Jalan2 kat Mid Valley & singgah beli sandle si manja ni...
Comel tak kami 2 beranak...
Sangat asli okey & serius nampak kasih sayang yg sangat dalam...
I luvvvvvv u so much!!!








28 Julai 2012
Tempat biasa Chicken Rice Shop at Mid Valley...
Macam2 aksi antaranya tengok menu walau tak paham, minum dgn comot, marah, senyum & macam2lah...
Nak cakap apa yer???
Bijak? Comel? Bergaya? 
Tapi yang pasti dia buah hati ibu & abah...
Budak bijak ni di usia 1 tahun 4 bulan & 3 minggu...







11 Ogos 2012
Kali ni jalan2 at KLCC...
Tengok lampu2 & macam2 lagi...
Walau kemana kami pergi jika ada Thaqif sentiasa happy!!!
Anak ibu ni dah 1 tahun 5 bulan 4 hari...

12 Ogos 2012
Pertama kali si kecik comel ni naik train...
Muka teruja...