Monday, 11 June 2012

Holiday @Corus Paradise PD (6 & 7 Mei 2012)

Lamanya tak update blog Thaqif yang comel nie... Bz sangat ke ibu ni... Lama dah entry nie menanti minta di upload tapi nak buat macamana baru hari ni sempat nak masukkan gambar2 anak ibu yang comel ni... Kami bercuti ni saja2 nak bawa Thaqif jalan2 & luangkan masa bersama... Kebetulan nak habiskan cuti tamat kontrak jadi kami pun rancang jalan2 di tempat yang dekat jer... Pilihan kami ialah PD... Nak pegi jauh2 cuti tak lama... Tapi selepas ke PD aku rasa menyesal pulak sebab terpandang wajah Gold Coast Morib (sebab ada permainan air)... InsyaALLAH di lain kali yer Thaqif... :) Jom kita saksikan wajah2 indah buah hati ibu ni... Ibu & abah sayang kamu!!!

















































































No comments:

Post a Comment