Saturday, 3 September 2011

Jalan-jalan with abah & ibu @Mid Valley

Lepas balik beraya dari Melaka kami jalan2 kat Mid Valley... Mula2 hubby aku ajak tengok wayang tapi tak jadi... Jadi aktiviti kami cuci mata jelah... Sempat gak gi G2000... My hubby sambar 3 helai kemeja sekaligus... Siap dapat kad diskaun G2000 lagi (mahal tu RM3++)... So, aku cakap kat my hubby 1 tahun tak leh beli apa2 (gurau aje)... :D Kali ni tak beli baju utk thaqif sebab baju raya pun tak abis pakai lagi... Tapi kami gantikan dengan alat mainan yang kami beli kat ToysRus (telefon bimbit zaman dulu kala yg besor tue)... Walaupun besor tapi colorful & ada lagu lagi... Bile Thaqif dengar jer tak tentu arah jadinyer... Biler aku amik menangis... :) Masa ni Thaqif dah pandai kemam bibir... Chomelnyer anak ibu!!!

 ~ Saya sudah besar ~
  ~ Ibu tak ready lagi... Thaqif lak dgn aksi cutenyer... ~
  ~ Dah pandai kemam mulut ler pulak ~
  ~ Konfem kena agah dengan abah ~
  ~ Tengah menggeram ~
  ~ Mulusnya wajah itu!!! ~
  ~ Thaqif tgk apa tu syg??? ~
  ~ Ibu tak dapat nak kawal ~
  ~ Ibu snap gambar & tak pandai nak agah... Ni ler jadinyer... ~
  ~ Tak sudah2 kemam bibir ~
  ~ Tengah marah sebab abah dgn rakusnyer mencium Thaqif  ~
  ~ Dah geram sangat ni ~

No comments:

Post a Comment