Thursday, 8 March 2012

Happy Birthday To Our Thaqif (1st)

Cepat betul masa berlalu & rasanya baru semalam aku melahirkan Thaqif... Masa berlalu sangat cepat & Thaqif dah setahun pun... Rasa macam tak puas kami mengadap wajah mulus Thaqif ketika baru lahir & sehingga dah besar panjang ni... Rasa masih tak puas tengok Thaqif mula meniarap, merangkak, memegang makanan, duduk, berdiri & sebagainya... Sekarang macam2 Thaqif dah pandai & mulut pun sangat bising cuma berjalan jer belum lagi...

Semalam Hari Lahir Thaqif yang pertama (07.03.2012)... Kami bertiga celebrate di Kenny Rogers (kami cuma beli 1 slice kek di Secret Recipe)... InsyaALLAH sabtu ni kami akan sambut besday Thaqif dengan suasana lebih meriah lagi... Walaupun sambutan ala kadar tapi cukup untuk buat kami sekeluarga happy sangat... Kepada Thaqif, ibu & abah berharap Thaqif menjadi anak yang soleh, taat kepada ALLAH s.w.t & ibu bapa, menjadi insan yang berjaya di dunia & akhirat... Semoga Thaqif bahagia selalu & semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki...
 Belum apa2 dah nangis...
Semua gara2 ibu tak bagi pegang pisau...
 Tengok tu bila dah dapat pisau xnak tengok camera lak...
Ibu xsabar2 nak posing ni...
 Kita potong kek dulu...
Happy birthday to Thaqif!!!
 Yum yum...
Walaupun hanya 1 slice tapi melazatkan...
 Eksen potong jer lebih tapi tak gak masuk2 dalam mulut...

 Kami teruja potong kek...


 Thaqif & abah beraksi pulak...

 Penat sangat Thaqif tunggu tapi tak gak dapat makan...
Last2 kena sambar dengan Thaqif...
 1st rasa kek...
Muka teruja...
 Taknak tunggu lama sebab sedap...
 Tu tandanya Thaqif rasa sedap...
Kami boleh kongsi apa saja...
 Thaqif tengah makan macaroni cheese...
Sedap (ibu kata!!!)



 Muka teruja sebab 1st dapat makan macam2 selain bubur nasi...
 Merdeka merdeka merdeka...
Hari ni saya dapat makan makanan sedap2...
 Saya belum kenyang lagi...





 Muka happy selepas menjamu selera bersama ibu & abah...




Thaqif & abah in action...

We luv u so much!!!

No comments:

Post a Comment