Sunday, 11 December 2011

Hanya kami bertiga...

Hujung minggu adalah masa yang ditunggu2 oleh kami... Sebab kami dapat meluangkan masa bersama2... Bila hari Jumaat jer aku sungguh teruja sebab dapat bersama2 dengan Thaqif... Biasanya setiap hujung minggu kami ada macam2 aktiviti antaranya berjalan sambil shopping... Tempat yang selalu kami pergi Mid Valley (26.11.2011) & dah sampai tahap boleh hafal setiap ceruk... Oklah aku dah takde point lagi nak taip banyak2 jadi layan jer gambar kat bawah ni... 
 Kami lunch kat pizza...
 Kesian anak ibu tak leh makan...
Cepat2 besar yer sayang nanti boleh join ibu & abah makan...
Tak lama lagi dah nak setahun... :)
 Thaqif buat muka...
Nanti dah setahun apa Thaqif nak makan InsyaALLAH ibu & abah usaha dapatkan...
Thaqif menyusu gaya ala2 superman...

 Buah hati pengarang jantung ibu...

 Muncung paling cute di abad ini...

 Thaqif tengah main2 dengan toy baru...
 Wah Thaqif tengok tv dengan tekun...

 Aksi yang sentiasa comel & bergaya...
 Baju pilihan abah dari Mother Care...
Nampak simple tapi bila dah tersarung kat badan Thaqif nampak smart ler...
 Geng baru Thaqif...
BUDDY
Abah bagi nama ni sempena nama dinasour dlm citer kartun Dinasour Train...
Ibu pun suka tengok cite ni siap boleh nyanyi lagi... :)




Buku yang kami dapat masa beli baju Thaqif kat Mother Care...
Ibu tak sempat tengok pun...
Habis Thaqif lunyaikan...

Alahai anak ibu...
Muah2x

No comments:

Post a Comment