Monday, 23 May 2011

Saat Kehamilan (Part 2)

Macam-macam pengalaman aku rasa masa mengandung ni... Alahan takde... Pinggang pun tak sakit, cuma peha aku jer tak reda sakitnya... Perut makin lama makin besar... Kekawan aku cakap maybe anak aku besar... Takpe le yang penting anak aku sihat...

Walau mengandung aku masih aktif dengan make up... Alhamdullillah rezeki anak... Tapi aku tak larat nak berdiri... So, terpaksa ler duduk... Tu pun letih gak... Tapi ramai kekawan cakap aku kuat masa mengandung... Solat pun boleh berdiri lagi... Jalan pun ok lagi walaupun tak laju... 

Perut tak usah cite ler... Start dari 8 bulan terus naik mendadak... Stretch mark mula datang & bermaharajalela kat perut aku... Dah 2 botol bio oil aku guna start tahu mengandung tapi tak boleh gak.. Mungkin perut aku besar sangat... Badan tak besar mana... Bak kate kawan aku kalau dari belakang tak macam orang mengandung... Bawah ni aku selitkan gambar lagi bukti perut aku membesar dengan sihat... :)

~ 7 bulan 2 minggu ~

~ 8 bulan 3 minggu ~

No comments:

Post a Comment