Friday, 27 May 2011

Shopping, shopping & shopping !!!

Aku & husband start beli brg baby masa kandungan aku 7 bulan... Saje xnak beli awal2... Seblm ni aku tgk jer org beli... Kali ni giliran aku lak... Walaupun sakit kaki tapi aku tetap gak shopping sakan... Kalau ikutkan byk juga kami berabis tapi nak menyambut org baru punya pasal xkisah ler...

Orang kate jgn beli baju byk2 sbb baby cepat besar... Mula2 kami ikut jugak tapi bile tengok byk sangat yg cantik2 terus xingat dunia dah... Kalau nampak cantik jer trus sambar... Alah bukan mahal pun... Kami shopping kat JJ jer... Kami siap tempah almari pakaian lagi... Sebab nak gambar kartun ?????? kat pintu...

Butik kegemaran kami ialah Mother Care... Walaupun mahal tapi kualitinya sgt bagus... Anak kami lum lahir tapi kami dah beli baju yg cantik2 kat Mother Care... Tapi kami beli saiz besar sikit sbb nak pakai raya... Mother Care pilihan kami ialah di The Curve... Kalau romper pulak kami beli di FOS di Mid... Romper kat ctu cantik2 belaka... Harga murah pulak tu... Memang berbaloi-baloi... :)


Untuk anak pertama yang bakal lahir ni, macam2 kami beli... Teruja sungguh tengok barang baby ni... Setiap kali g shopping complex, xsah kalau tak sambar baju baby... geram sungguh...

~ Almari Ben 10 (kami order) ~

  ~ Baju Thaqif dari lahir hingga kini ~

~ Koleksi pakaian Mother Care (butik kegemaran kami) ~


~ Baju tido yg sangat comey ~

~ Kasut Thaqif yg kami beli dr internet & butik baby ~

~ Kami beli di JJ jer (masa J card day) ~

~ Barang penjagaan diri Thaqif (kebanyakkannya jenama Pureen & sekrg Thaqif dh guna pampers jenama Pet Pet) ~

~ Shampoo, body shampoo, bedak & beg utk si comey ~

~ Baju, kasut, stokin, towel & mcm2 lagi ~

 ~ Pencuci baju, wet tissue, baby oil, nappy liners & tempat Thaqif akan dimandikan ~

No comments:

Post a Comment