Sunday, 24 July 2011

Jalan2 With Abah & Ibu @ KLCC

Wah semlm kami berjalan sakan kat KLCC... Dah lama rasanya kami tak pegi ke sana... 1st time kami bawa Thaqif... Cadang nak berjalan kat taman tapi tak sempat... Cuma sempat jalan2, makan & shopping barang Thaqif... Kami sempat singgah butik baby jer & butik kegemaran kami adalah Mother Care... Mother Care kat KLCC tersangat ler besar... Kalah Mother Care kat Mid Valley & The Curve... Baju2 kat situ pun lebih banyak & best sangat shopping baju Thaqif kat Mother Care KLCC... Kami beli 3 helai baju t-shirt, 3 helai seluar pendek, 5 psg stokin & 1 kipas utk Thaqif... Baju2 tu semua utk Hari Raya... Kami kumpul setiap bulan... Rasanya utk raya ni Thaqif dah ada 10 helai t-shirt & 6 helai seluar... Wah beraya sakan anak ibu...

Kami makan kat food court jer... Husband aku makan nasi ayam (sedap sgt) & aku makan nasi + ayam grilled + kerabu mangga ( kurang sedap)... Kami balik kul 9 lbh... Parking kena sampai RM9 sbb sampai KLCC pukul 4.30 pm...


 ~ Wajah excited... :) ~

 Thaqif with abah ~
Thaqif with ibu ~

 We all in RED team ~

 Thaqif with ibu @ Mother Care ~
 Hasil shopping kami @ Mother Care ~

No comments:

Post a Comment