Friday, 8 July 2011

Wajah comel lepas mandi...

Aktiviti mandi & menyiapkan Thaqif antara aktiviti yang menyeronokkan aku... Alhamdullillah Thaqif tak menangis masa mandi & diam jer... Lepas mandi aku akan tuamkan tapi kalu petang aku xtuam sbb panas risau Thaqif tak selesa... Selepas tu aku akan sapukan baby oil di seluruh badan... Masa sapu baby oil ni Thaqif melonjak2 (geli ler tu)... Biasanya abah die akan ajak berborak (mulut pun bising)... Macam2 aksi yang Thaqif tunjukkan... Rasa seronok sangat bile melalui pengalaman ni... Ibu & abah sayang sangat kat Thaqif... 






No comments:

Post a Comment