Monday, 4 July 2011

Thaqif pegang botol sendiri... :)

Satu lagi kemajuan yang anak ibu dah tunjukkan... Di usia 3 bulan ++, anak ibu dah boleh pegang botol sendiri (susu ibu yer bukan susu formula)... Nasib baik botol kecik, kalau botol besar mesti anak ibu nie tak larat nak pegang... Kalau kat rumah biasanyer aku direct feeding tapi selepas mandi pagi aku akan bagi Thaqif nyusu guna botol... Atleast kalau xkeje sekali @ 2 kali aku akan bagi Thaqif nyusu guna botol... Kalau tak Thaqif xnak nyusu botol sebab dah best nyusu direct feeding... Nanti nak ajar semula payah (sbb dah penah terjadi & belajar melalui pengalaman... Ibu sampai nangis2 sebab Thaqif xnak nyusu guna botol & takut Thaqif lapar masa kat umah pengasuh)...

 ~ 3 bulan 3 minggu ~
(seawal usia 3 bln Thaqif dah pandai pegang sikit2 tp baru kali ni kami snap pic) 

No comments:

Post a Comment