Friday, 8 July 2011

Luvly Moment With Abah & Ibu @ Genting - 02 July 2011

Wah Thaqif baru nak masuk 4 bulan tapi Thaqif dah jejak Genting tau... :) Kebetulan 2hb kami ke Bentong (kenduri kawin adik ipar aku)... So, aku & husband decide singgah Genting (sambil menyelam minum air)... Kami sampai pun dah petang dalam kul 4 lbh... Saje je jalan2 bawa anak kami... Mula2 kami decide nak beli tiket outdoor tapi kebetulan masa sampai tu macam nak hujan lak... So, kami tukar plan beli utk indoor jer... Tu pun dapat main sikit jer sbb Thaqif masih kecil & nak tidur jer (insyaALLAH bila Thaqif dah besar & pandai berjalan kami nak pegi lagi)... Masa tu baru best sbb Thaqif dah boleh main & tak tidur sgt... Kami sempat lagi singgah ke butik Poney... Kami sambar sehelai t-shirt & seluar pendek utk Thaqif (kumpul utk Hari Raya)... Kami turun dari Genting dalam kul 10 lbh... Walaupun masa terhad tapi tetap best... 1st time g Genting bertiga, dulu berdua jer... :)

~ Singgah kat Masjid Bentong utk solat Zuhur ~
~ Manjanya anak ibu ni ~
 ~ Baru sampai di puncak Genting daaa ~
 ~ Sehati sejiwa (White Team) ~
~ Luvly moment ~
 ~ Anak-beranak mulut ternganga ~
 ~ Tidur dalam keletihan (gambar jauh)~
 ~ Bagi close up sikit... kikiki ~
 ~ Kasih seorang ABAH ~
~ Kasih IBU membawa ke syurga ~
~ Sempat shopping kat Poney ~
 ~ Kurnia ALLAH yang paling istimewa ~
 ~ Putera kesayangan ibu & abah ~

No comments:

Post a Comment