Saturday, 20 August 2011

Aksi thaqif selepas mandi...

Dah lama aku tak update aksi Thaqif lepas mandi... Entry kali ni di snap oleh husband aku... Maklum ler dah lama sangat tak tengok gelagat buah hati kami ni... Diam tak diam usia Thaqif dah 5 bulan 2 minggu... Cepat betul masa berlalu & Thaqif kami dah semakin bijak... Macam2 aksi yang ditunjukkan... Nanti bila Thaqif besar blog ni le pengubat rindu kami untuk lihat aksi Thaqif semasa kecil... :D

 ~ Aktiviti urut-mengurut oleh ibu ~
  ~ Terkapar sudah ~
  ~ Muka puas selepas diurut ~
  ~ Habit gigit kain lagi ~
  ~ Ibu buat apa kat anak ibu ni? ~



 ~ Aktiviti memasukkan jari-jemari ke dalam mulut ~

No comments:

Post a Comment