Friday, 18 November 2011

Aksi Thaqif bersama ibu...

Kalau dulu aku penah upload video Thaqif bersama abah di usia 3 bulan... Kali ni aku nak upload aksi Thaqif bersama aku pulak di usia 7 bulan 23 hari... Masa ni kami pergi Mid Valley & sebelum bagi Thaqif makan kat baby room, husband aku telah merakamkan video masa aku main2 dengan Thaqif... Aksi Thaqif sangat happy maklum ler ibu asyik agah2 jer... Ibu sayang Thaqif... Abah pun sayang Thaqif jugak... Terima kasih kat abah sebab merakamkan video istimewa ni untuk kami berdua... Video ni antara kenangan yang paling istimewa buat ibu... :)

p/s maaf yer kualiti video kurang memuaskan...


No comments:

Post a Comment