Tuesday, 1 November 2011

Riang-ria di Mid Valley...

Hujung minggu yang lepas kami pergi jalan2 kat Mid Valley lagi... Macam takde tempat lain lagi nak pegi kan??? Tujuan utama pegi Mid Valley sebab husband aku nak buat keje & nak beli barang dapur... Sebenarnya aku taknak masukkan entry ni dalam blog sebab tak ler menarik sangat... Tapi disebabkan ada moment yang membuatkan aku senyum hingga ke telinga, rasa teruja nak upload membuak-buak ler pulak... 

Kami berempat (aku, husband, buah hati aku & mak) sampai kat Mid Valley dah tengahari... Sampai jer makan KFC sebab dah lapar sangat... Pastu terus gi baby room kat JJ sebab nak bagi Thaqif makan & nyusu... Sebelum makan tu kami rakamkan moment2 indah tapi yang terlibat cuma Thaqif & ibunya... Abahnya jadi tukang camera saja untuk kali ni... :)

Lepas Thaqif makan aku temankan mak beli handbag... Pilih punya ler lama & akhirnya ada jugak yang berkenan di hati... Selesai semua baru kami beli barang dapur lak... Kami balik dalam kul 6 & sempat singgah kat Big Apple (lama tak makan donut)... Sekali sambar 6 daaa (the alien, duren duren, tom & cherry, berry bambi, coco mango, donutella) & macam biasa donut kesukaan ku THE ALIEN... :) Konyang den (tapi tak cukup sebab kongsi dengan my hubby!!!)... Tong sekarang sudah besar !!!
 Abah kata suka pic ni sbb Thaqif nmpk tegap berdiri tapi sebab ada ibu abah xnak jadikan pic profile FB...
Ceh jeles ler tu sbb ibu nampak comey dlm pic ni... Ermmmm :(
Abah jangan jeles2 yer sbb mmg terbukti kami berdua mmg dah cute miut...
Kuikuikui
 Masa ni ibu rasakan yg anak ibu ni mmg comel loteh...
Bukan nak puji tapi betul aper???
Syukur kat ALLAH sbb dikurniakan Thaqif yg comel utk abah & ibu...
 Sebelum ni ibu main agah2 dengan Thaqif & semestinya Thaqif tergelak2 dgn muka cute dia...
 Hah ini buktinya Thaqif sedang bersuka ria dengan ibu...
 Teruja main agah2 sampai kembang2 hidung...
Walaupun pun kembang nampak kacak... :D
 Abah kata senyum ni senyuman amik hati jer...
Tapi ibu dapat rasakan ni senyuman sayang untuk ibu...
Chaiyok chaiyok !!!
Thaqif tengah gigit2 si BOBO... 
Tangan si BOBO dah habis lunyai...
Wajah idaman kalbu ni...
Manis selalu...
Dah lama tak makan...
Bila masuk mulut lupa ada orang kat sebelah...
Sori !!! 
Ni bukan gambar donut kami...
Cilok dalam internet sebab tak sempat nak snap pic donut kami...
Suma dah masuk dalam perut...
Yang sama cuma si ALIEN tu ajek...


Jumpa lagi di lain entry yer...
Tunggu !!!

No comments:

Post a Comment