Thursday, 6 October 2011

Check up (6 bulan)

Cepatnya masa berlalu & Thaqif pun dah 6 bulan lebih... Masa gi check up 6 bulan pada 26.09.2011 yg lps, usia Thaqif dah 6 bulan 2 minggu 5 hari... Berat Thaqif cuma naik 500 gram jer... So, berat Thaqif sekarang 7.5kg... Mungkin sekarang ni Thaqif dah aktif jadi berat pun tak berapa nak naik... Sekarang Thaqif dah meniarap & gerak laju jer terutama bila nampak remote control Astro... Laju jer meniarap nak amik & lps tu masuk mulut... :)

Masa gi check up untuk 6 bulan ni Thaqif kena injit... Selalunya Thaqif nangis sekejap jer tapi kali ni lama sikit dari biasa... Dengan bunyi sedih lagi... Alahai anak ibu ni manja sgt... Sakit yer sayang??? Tapi takpe ibu & abah sentiasa kat sisi Thaqif... Lagipun masa tu Thaqif baru bangun tidur mungkin sebab tu nangis lebih sebab rasa sakit...

Balik dari klinik kami singgah sekejap di Giant sbb nak bli barang... Jumpa lak kereta mainan... So, kami pun bagi Thaqif naik... 1st time tu mencuba... Mula2 ok & excited pastu nangis lak... Kelakar btul bile tengok gelagat Thaqif... Nanti ibu & abah bawak Thaqif main2 lagi yer... Maklumlah anak ibu & abah ni kan dah besar.... :)







 ~ Aksi Thaqif di dalam klinik sebelum tiba giliran ~
  ~ 1st time drive kereta sendiri ~
  ~ Teruja dapat pegang stereng ~
  ~ Macam pemandu profesional dah ~
 ~ Terlampau excited sampai tak blh dipegang ~
 ~ Tengok tu sampai air liur pun meleleh ~

No comments:

Post a Comment