Friday, 21 October 2011

Kursus & Holiday @Avillion PD (30 Sept - 01 Okt 2011)

Nak update entry baru!!! Dah lama dah entry ni tapi baru hari ni berkesempatan nak update... Sorry yer anak ibu sebab ibu lambat nak update entry... Dalam entry ni banyak aksi-aksi buah hati aku maklum ler tinggal berdua jer... Camera lak ada jer depan mata... Pada 30.09.2011 company husband aku ada buat kursus... Jadi, kami berdua pun ikut sama... Jadual husband aku sangat penuh jadi takde masa nak bawak kami berjalan... Duk jer dalam bilik buat taik mata... :) Tapi duk kat Avillion takde masalah sangat sebab hotelnya sangat best... Nyaman jer sebab hotel atas laut... :) Kami cuma keluar sekejap untuk beli makanan... Pagi esoknya sempat aku bawak Thaqif pusing satu Avillion siap duk bersantai tepi laut lagi... Syok jer Thaqif masa tu.... Walaupun sibuk ibu tetap carik masa untuk bawak Thaqif jalan2... Cuma tak dapat bawak Thaqif mandi kat swimming pool... Pelampung dah beli tapi tak guna pun... InsyaALLAH hujung minggu ni kita guna yer sebab kita nak pergi PD lagi... :D  Petang selesai jer kursus abah, kami sempat bergambar sebelum balik... Atleast ada jugak kenangan kat Avillion sebab kalau nak pegi lagi tak tahu bila... Mahal sangat rate hotel... 1 malam RM500++.... Pergi pulau lagi syok!!! InsyaALLAH dalam perancangan tapi kena tunggu Thaqif boleh berjalan... :)

 ~ Sampai jer terus posing atas katil ~



  ~ Aksi Thaqif & ibu dia atas tilam yang empuk ~
  ~ Seronok Thaqif meniarap sebab katilnya sangat luas ~



  ~ Dah siap landing dengan BOBO & train ~



















  ~ Pelbagai aksi Thaqif... Seronoknya anak ibu walaupun duk terperap dalam bilik ~
  ~ Jalan2 di petang hari... Nak teman abah gi bersukan... ~
  ~ Merak tu kedekut sebab taknak bukak kepak dia ~
  ~ Uik... Muka serius tu... ~
  ~ Abah perasan hensem... :) ~
  ~ Inilah hotel kami... Cantik kan??? ~
  ~ Kami di mana??? Dalam lif... Hahaha ~








  ~ Hotel yang sangat cantik... Kena dengan harganya... ~

No comments:

Post a Comment