Monday, 24 October 2011

GROLIER (Magic English)

Kami ni memang selalu sangat pegi event yang berkaitan dengan baby... Tempat yang selalu kami tuju ialah Mid Valley... Pada 02.10.2011 yang lepas kami pegi Play N Learn Discovery @ Mid Valley... Saja berjalan & sambil tu boleh cuci mata... Sempat gak kami beli 2 helai baju Thaqif... 

Sedap berjalan kami di sapa oleh jurujual GROLIER... Mula2 tu taknak singgah tapi husband aku ajak juga (just dengar jer yer)... Akhirnya bila dengar & dihadapkan dengan keseronokan Grolier, aku pun teruja sebab kaedah pembelajarannya sangat menarik... Kaedah yang digunakan menggunakan muzik & kartun2 Disney... Syok gak sebab rasa happenning... Kami beli 1 set Grolier untuk Thaqif belajar (ibu & abah pun boleh belajar sama maklum ler boleh baiki bahasa Inggeris kami)...

Kami bagi Thaqif belajar tak lama... Sehari dalam 20 ke 30 minit jer... Dalam seminggu cuma 4 @ 5 hari jer... Tak boleh lama2 sebab takut cepat bosan... Apa yang kami perhatikan Thaqif teruja gak siap melonjak2 lagi... Ibu pun suka sebab ada nyanyi2... Kepada Thaqif, ibu & abah harap Thaqif rajin belajar yer... :)

No comments:

Post a Comment