Wednesday, 5 October 2011

Family Day @Cherating (24 & 25 September 2011)

Lamanya tak update blog my dear Thaqif... Aku nak update entry yang boleh dikatakan seronok bila dah ada keluarga... Setiap tahun tempat kerja aku (UM) akan adakan Hari Keluarga & tahun ni bertempat di Cherating Suria Beach Resort... Kami konvoi dengan kereta kerana barang banyak... Lagipun kalau naik kereta senang sikit nak singgah di mana2... Tema tahun ni glamour... Kami cari baju pun last minit... Tak ler bling2 & over2... Apa yang penting rasa selesa... Tema kami tahun ni HITAM + MERAH...

Ahad selepas check out kami ke Kemaman untuk servis kereta & beli keropok lekor... Hajat di hati nak gi rumah sedara husband aku di Kuantan tapi hampa sebab mereka takde... So, kami pun singgah di Teluk Chempedak... Saja je jejalan & sempat beli mug yang dibuat khas dengan menggunakan gambar kami bertiga... :) Harga??? RM15 jer... Kenangan di Teluk Chempedak...Pasni tak tahu lagi bile sampai sana.... Tunggu Thaqif dah boleh berjalan baru syokkkk!!!!


~ Baru sampai kat hotel... Duk kat lobi dl sblm check in ~
~ Sayang anak ibu!!! ~
~ Bila para ibu & anak kecil berjumpa ~
~ Thaqif & ibu ~
~ Orange team ~

~ Alala... Thaqif dengan wajah comelnyer ~
~ Penat sampai tertido ~
~ Thaqif dengan abah lak ~
~ Tema glamour!!! ~
~ Black + Red team ~


~ Aksi cute buah hati ibu & abah ~
~ Kali ni sapa lak lebih comey??? Ibu kalah lagi!!! ~
~ Our luvly family in the world!!! ~
~ Sapa lebih kacak??? Sori yer abah sbb kalah di tangan Thaqif... :) ~
~ Thaqif dihimpit awek2 jelita... :D ~
~ Syurga ku ~
~ Group Unit Latihan & Kemajuan Kerjaya (Member ofis ibu) ~
~ Thaqif nak start swimming dgn abah ~

~ Terlonjak2 bila kaki cecah air ~


~ Abah ajar Thaqif swimming~
~ Sejuk sangat... Muka dah nak nangis ~
~ Tak dapat diselamatkan lagi... Nangis sudah anak ibu ~




~ Wajah2 manja kesayangan hamba ~
~ Singgah di Masjid Kuantan... Mandi, makan & siapkan Thaqif ~


~ Di Teluk Chempedak... Jalan2 cari makan... :) ~

No comments:

Post a Comment