Sunday, 12 June 2011

Aktiviti hujung minggu kami...

Hujung minggu kali ni kami ke Sunway Piramid... Rasanya dah lama kami xpegi... Selalunya g Mid Valley tapi kali ni tukar angin lak... Nak bawa Thaqif g tempat lain mcm zoo @ aquaria tu rasanya lum tiba masa lg... Sbb Thaqif masih kecik & tido jer... Rugi ler pulak... So, kena tunggu Thaqif besar skit baru leh bawak kat tmpt2 mcm tu... Baru best sikit sbb Thaqif dh pandai tgk & mengenal... 

Tujuan kami kuar ni sebab nak beli car seat utk Thaqif tapi xde stok pulak... Selain tu kami beli puting botol Thaqif... Yang ada skrg utk bayi baru lahir & 1 bulan... So, dah tiba masa kami upgrade puting baru memandangkan Thaqif dah 3 bln ++... Selain beli barang Thaqif, aku sempat sambar 2 pasang kasut (Vincci)... Terubat rindu sbb dah lama sgt aku xshopping kasut ni... Abg, terima kasih yer sbb bermurah hati... :)

Lunch kami makan di Laksa Shack (tapi sbenarnya dah kul 5 lbh masa tu... Makan mlm kami g mkn kat Popeye (lbhkrg sama cam KFC)...

~ Syurga ku ~
~ Abah mkn nasi briyani kambing, ibu mkn nasi kerabu ayam percik & Thaqif tgk jer ~

~ Wajah kesayangan hamba ~

No comments:

Post a Comment