Friday, 17 June 2011

Cepat belajar...

Isnin (13 Jun 2011) ari tu kami g check up utk Thaqif... Thaqif masih lum boleh berdiri betul & kepala xberapa nak tegak... Nurse suh aku ajar Thaqif supaya blh berdiri... Lps tu aku & husband pun ajar Thaqif... Alhamdulillah Thaqif dah blh berdiri sikit2...

Semalam (16 Jun 2011) aku mc sbb xsihat sgt (sakit tekak & selsema)... So, dgn penuh kasih sayang aku menjaga hero yg paling aku sayang... Aku pun ajar Thaqif berdiri... Gembiranya aku rasa bila Thaqif dah boleh berdiri dgn jayanya... Kepala pun dah tegak sepenuhnya... Cepatnya anak ibu belajar... Kena sgt dgn nama THAQIF... :) Aku siap dukung & bawak ke cermin... Thaqif senyum jer bila nampak muka die kat cermin...

Thaqif pun xbyk meragam dah skrg ni... Tido jer sbb ibu ada jadi kenyang ler... Tu ler yg tido dgn lena... Sekarang kalau aku xde, Thaqif dah pandai merengek... Bila nampak aku jer pandai pulak diam tu... Siap senyum & gelak2... Bak kate abah, Thaqif dah besar & dah pandai... Seronoknyer ibu bila tgk perkembangan anak ibu... 3 bulan dah tahu macam2... Alhamdullillah berkat susu ibu & didikan dr kami... Mudahan Thaqif menjadi anak yg soleh & baik... Amin...



No comments:

Post a Comment