Saturday, 18 June 2011

Jalan-jalan with abah & ibu @The Curve

Sehari sebelum Father's Day, kami bawa Thaqif jejalan kat The Curve... Asyik pegi Mid Valley jer... So, bertukar angin ler pulak... Kami gi makan kat TGI Friday... Sesaja je nak test sedap ke tak (biasa-biasa jer)... Tapi bile nak bayar bil terkezut aku... Mak oi RM90 ++, mahal giler... Mintak maaf ler yer... Tu ler 1st & last aku jejak kat ctu... Mahal sgt sbb paling mahal pun kalau kami makan berdua dlm RM60 ++... Kalau shopping baju Thaqif ntah berapa helai boleh dapat....

Tapi kami sempat shopping baju Thaqif gak kat Mother Care... Ada offer dah, so dapat ler sambar t-shirt Thaqif 3 helai (diskaun 60%)... Best sangat shopping baju Thaqif ni... Rambang mata bile nak pilih... Selain tu kami beli stokin baru untuk Thaqif... Raya tahun ni Thaqif dah ada 6 helai baju t-shirt... Lepas ni ibu & abah nak belikan baju t-shirt lengan pendek & seluar untuk Thaqif... Raya sakan ler anak ibu tahun ni... :)


~ Sebelum keluar pose dulu :) ~
~ Muka excited nak berjalan ~
 ~ Anak bujang comey ibu & abah ~

No comments:

Post a Comment